Sunday, July 22, 2012

Make it easy c:

Assalam..


Teacher: Izzati, kerja keras lagi ah..
       Me: ya cikgu(crying inside)
  
classy. huahua




Baru2 ni, ada test dkat skolah bukan apa, cgu cma mau m'uji setakat mana kefahaman kami. So, mungkin mula2.. test tu okla juga bagi aku, dapat jwb ni. Serius, but when the result's came up it turns out soooo frustrated bagi aku.


Kawan2 yg lain, semua achieved high marks ah, ada yg almost 70 laa. Isn't it hilarious? I mean whoaa, salute la sma kmu. Bila kwn2 yg lain dpt markah yg tinggi2,dan cuma ak ja yang (&*(^*& rasa kecewa dlm diri tu tinggi juga kot. Haha, gila xkcwa? Ak dpt *telur* ah dlm test tu..


Mula2 rasa mcm mau nangis jak ni dpn cgu, tapi ak thn. Last2, Terkeluar juga dpn kwn. Trs trg, mula2 ak rasa okey ba ni, ak boleh buat. Tapi ntah, depressed sgt2 smpi rasa mau quit school pun ada, bukan apa.. cuma pressure dia tu kan, sgt2 tinggi la ba..exam besar bulan 11. Siapa xkecut kan?


Bukan juga ak ni anak tauke mau ulang exam, RM500 juga tu terbuang. Haiyaa..


Betul la juga kan, kata orang..


"Bukan senang mau senang, tapi senang mau susah"


hehe, fhm ka?


Peluang hanya dtg sekali kan? Tika pnh ckp dkt aku,


"This is our only chance jat"


Ayu pun ckp bda yg sma


"stdy la bgus2,this is your only chance"


Batch kami lagi ni  yg quite easy sudah org ckp, psl ikut sistem U kan? kumpul pointer. 


so, lets not make it hard.. selagi ada usaha, there will be success. Right?
then, pray for me and my friends! Thankiuu, appreciate it this much 
*streched arms* and may Allah bless c:






p/s: tolongla, get back together :')


Thanks and have a blissful day :)

3 comments:

belle said...
This comment has been removed by the author.
innogurl said...

mari kita berjuang...

Izzati B.K said...

(Y)