Monday, April 2, 2012

Ragam di Facebook

Assalamualaikum & Hai

kawan's , sihat?klu sihat Alhamdulillah. Be grateful k?

RAGAM DI FB? wat te furr! Terasa?HAHA.

While BW, ak slalu tbca entry 'psl ni' so, aku pn xmau ketinggalan & mau write jugak psl ni. Cea, mau juga. haha

Dlm dunia ni, mcm2 org yg kita jumpa kan?Mcm2 ragam. Kdg2 tu, kita expect org tu mcm ni, tpi tuptap sebaliknya. ------------->mcm hidup seratus tahun jak ak ni. haha


Bila ak bukak FB, kat home tu kan. Mcm2 status yg ak npk *byk kawan knu,tpi xknl* -.-"



Plg menang la kan status yg SUKA MEMAKI .

@anj*ng,s*aL,bab*. P mampus la kau and etc

--> sgala binatang yg xbaik d sebut, gara2 dia pissed off sma 'KAWAN' dia sendiri.

@Broken hearted girl-boy/in love or what-so-ever

---> Ni lagi, ui na.. kira hot cake la ba klu ni. If in Love, mcm dlm HEAVEN kno, tpi klu patah hati, sakit tuw.. ( aku sendiri pun pnh juga bt status cmni,tp xslalu) Its okay laa, update status yg cmntu, okay tu okay tpi jgn slalu. Kdg2 siuk juga bca2 status org ni, tpi klu sd b'lambak psl tu ja. Mmg boring tahap dewa oh kawan! -.-"


@Suka Update status yg BANYAK..

----> naa, org mcm ni pun BYK juga, boleh dikira la brapa status dia dlm sehari. Setiap minit, jam , ada jak IDEA dia. Mmg enough idea la kau ni kwn, xpnh lack. haha

@Sindir menyindir

-----> Ni pun ada jugak, termasuk aku la. hehe. TAPI aku sindir utk sorg jak k? bkn RAMAI. aha . Sindir utk kebaikan tu mmg ada, mmg TERBUKAK minda ak ni bila bca status cmtu, TAPI kdg2 sindiran yg di beri tu xngam la ba. ngam tu mmg ngam cma, BIARLA betempat ah kwn? Sbb kdg2 ak tgk status kau ni, ada bcampur sma peribadi sikit. Emo laa katakan -.-"

@Berani
-----> Berani apa pula ni???? Okay, brani update status by using second language( B.I ) TAPI, unfortunatelty, grammatical error byk kwn. HEHE. Actually bkn apa, ak salute dgn org cmni dia brani, dia tau ada error tapi dia brani update status bkn psl mau trip TERROR , baa. Fhm2 la ba learner. Termasuk aku la tu. Utk org yg cmni *including me* kita sepatutnya tolong dia, betulkan apa yg salah, bukan ketawa, sindir, ckp dia noob bi la etc. Dia noob? kau la noob-emo kejap. hahaha

@SaYa sUkA MAkAn NAsik
------> terror tukar caps lock ni. Tgn terhebat dan terpantas. hahaha


@h3lL0,4p4 k484r?

-----> HELOOOOO, from M4rs With l0V3. hahahahahah . Sori2, mmg obses number org cmni ataupun dia suka crita sc fiction. hehehe



There are tons of things yg ak npk, paling KERAP yg di atas tu laa.
Entry ni, mmg ada kaitan sma yg hidup TAPI nawaitu aku bkn apa, just for fun, CHILL :D


DAA :D








nota kecil: kinda fun bca status people on earth ni,tapi kdg2 bila boring, my face would end up like this..



ignore the world

Thanks and have a blissful day :)

2 comments:

Unknown// said...

alala.. kiut ow tu gmbar minion ^^

Izzati B.K said...

comel kan? haha. despicable me jugak laa ;p