Thursday, March 22, 2012

luck.

Assalamualaikum & Hai


As for today, i'm not gonna talk about itu RESULT. For those who achieved well, congratulations? i guess
*hehe* and those who *buli-buli la* , just dont let it end here. God knows what the best for His servants, have faith.

Abg sy ckp, believe in miracle. Ada usaha, adalah tu ganjarannya. make sense juga la, kan?hehe

NO PAIN, NO GAIN

SPM?sudah lepas. RESULT?pun sudah. Tapi hati ini, masih rasa nervous yg teramat sangat. Actually guys, next week is the DAY. Minggu depan adalah hari untuk menentukan sama ada sy layak ataupun tidak jadi PEMANDU YANG BERTAULIAH.

yup,next week on 27 OF MARCH adalah tarikh test JPJ saya!

should i be happy?Mungkin, kalau LULUS. kalau tidak? Sy tumbuk tu officer tu.

ahaha, gurau2.

So, last night i told my dad pasal itu test, hoho, and guess what ? my dad says something UNBELIEVABLE!

I'm not expecting yang my DAD akan ckp camtu. Actually, when it comes pasal heart-to-heart ni, Ayah xbrapa '...........' - fhm2 laa

ME: Ayah, nxt week test jpj sudah. Takut oh yah.
DAD: oh, bgslah tu. jgn takut, nti kau xdpt tu. Buat biasa ja, Ummi (mum) pun bleh lulus, xkan kau xblh :)
ME: *senyum*


THANKS A LOT DAD! itu 'down' feelings sudah pegi jauh2. hahaha


so,thats all for today. wish me luck guys! Hope nnti, ble bwa brita baik :)


p/s: wake me up when 2012 ends. hahaha


Thanks and have a blissful day :)

2 comments:

Aundrea said...

Ui zati nda pula sa tnampak kau hari tu? Sa teda ambil lesen memandu BTW. Kempunan lah. T3T

Izzati B.K said...

ui, by. bru sy npk ni komen ko. siou2, ahaha. em?hehe.kau ambi juga itu by, hehehe :D